9 Aralık 2011 Cuma

HAYTAP 2012 TAKVİMİ



HAYTAP Türkiye'de kurulmuş olan ilk hayvan hakları federasyonudur. Amaçları içinde hayvan hakları , doğa ve çevre korunması vardır. Türkiye'de bulunan pek çok derneğin bir araya gelip oluşturduğu bir federasyon olan HAYTAP ; 9 Temmuz 2008 tarihinde kurulmuş. HAYTAP'ın temel felsefesi tüm canlılara yaşam hakkı temeli üzerine kurulmuş. Sahipli olsun sahipsiz olsun tüm hayvanların insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu savunmaktadır.Bu sene için sokak köpekleri temalı 2012 takvimi hazırlanmış. Merak edenler için HAYTAP'ın sitesindeki açıklamayı paylaşalım sizlerle.


"Takvimimiz HAYTAP ve Koza Yönetim tarafından 2011 yılından düzenlenen yarışma sonucunda ödül kazanan fotoğraflardan oluşuyor.
Takvimin bir başka özelliği de süs ya da cins hayvanlardan değil sokaklarımızdaki köpeklerden ve ödül kazanmış anlarından oluşuyor.  Ayrıca ilk defa Dünya Hayvan Hakları günü 4 Ekim tarihi özel bir renkle belirlendi.
Şirketlerine , okullarına  toplu takvim satın almak isteyenlerin bilgi  @ haytap.org adresine başvurmalarını rica ediyoruz Elde edilecek gelirle ilgili yapılan çalışmalar her zamanki gibi resmi web sitemizde duyurusu yapılacak. Siz de destek olun ,  tüm yıl boyunca onlar da duvarınızı süslesin. Sokağınızın köpeğine sahip çıkın."


Görmüş olduğunuz gibi takvim fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflarla basılmış. Fotoğraflar ise gerçekten takdir edilesi bir gerçeklik barındırıyor. Böyle bir durum için fazla söze lüzum yok açıkçası. Zira fotoğraflara bakınca ne yapılması gerektiği direkt anlaşılıyor.






                                                                          
                                                                        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder