6 Aralık 2011 Salı

MELEK AJANDASI 2012

"Melek ajandası 2012 'de , tüm kişisel randevularınızı yazabilmeniz ve hayatınızı düzenleyebilmeniz için bolca yer bulabilirsiniz. Bu kişiselleştirilmiş spiritüel ajandanın önemli özelliği , sizi ilahi arkadaşlarınıza sandığınızdan da fazla yakınlaştıracak olması..."


Ajanda Jenny Smedley imzasını taşıyor.Günlere göre sizi bir meleğin kılavuzluğunda yönlendirmeye çalışıyor. Aylara göre sizi bir yazıyla karşılayıp neye odaklanmanız gerektiğini her ay açıklayıcı bir dille anlatıyor.Örneğin Şubat ayı bizi suya odaklıyor. Suyun her halini içimizdeki enerji değişimleriyle gözler önüne seriyor. İnsanı kendi içsel yolculuğunda bir rehber gibi yönlendiriyor.


Her güne özgü melekler kılavuzluğunda içsel yaşantımıza bakışımızı değiştiriyor. 17 Mayıs meleği bize bugün yeni bir özgürlük hissiyle dolacağımızı söylüyor. 13 Mart meleği size "eski kırgınlıklarınızı affetmenize izin vereceğini" söylüyor.


Her haftanın bir kristali var ajandada. Ve ona ait ilginç bilgiler mevcut. Örneğin ; "Florit kristali değişimlerin içinden kolay ve rahat bir şekilde geçmemize yardımcı olur. "Palani" adlı melek ise bizi bu kalıplaşmış düşünce yapısından kurtarmaya yardımcı olur."
Rutil ise" tüm negatif duyguları ve insanları auranızdan uzaklaştırır. Sevinç anlamına gelen "Radwan" adlı melek bu kristale karşılık gelir. Neşe ve pozitif duygular getirir."


Melek ajandası size yılın farklı zamanlarında değişik enerjilerle hareket etmeyi öğretiyor. Enerjinizi hangi yönde kullanmanız gerektiğini anlatıyor. Size içsel boyutta ışık tutuyor. Hayatınızda değiştirmek istediklerinizi ya da yapmak isteyip de yapamadıklarınızı özetle ertelediğiniz içsel gücünüzü size tekrardan anımsatıyor.


Şimdiden herkese mutlu yıllar. Dilerim bu yıl evren daha çok bizimle olur ve güzellikleri de beraberinde getirir...

                                                                       


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder